Csibe bejegyzései

Babakocsi – KELL

Sára 105 cm hosszú. Már 3 éve ortopéd babakocsit használunk, mert már azóta nem lehet Őt “normál kocsiba” tenni. Olyan kis vékonyka és görbe a gerince. 3 éve Abdára utaztunk az előre leegyeztetett babakocsik miatt. Emlékszem, hideg volt, messze volt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Fül-ügy vége?

Történt még ez év márciusában, hogy Sára füle megsérült. Mindig azon fekszik állandóan azt kapargatja, valószínűleg ahogy ráfeküdt visszahajlott a füle, és megtört. Az is lehet, hogy odakapott és kimart belőle egy darabot. 🙁 A lényeg, hogy egy mély lyuk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

„… aki eztet elhiszi, szamarabb egy lónál…”

…Ezt énekelte Bella hazafele az autóban, s bár ő még nem értheti, de nagyon eltalálta a hangulatot! 🙁 Sárának megsérült a jobb füle. Már napok óta szenved vele, azt hittük, hogy meg tudjuk oldani, hisz aki ismer minket, tudja, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2 hozzászólás

Sára nyolc éves

Hát nem vagyok olyan hangulatban vagy valami pozitív lelkesítő szülinapi bejegyzést írjak. Ahhoz, hogy Sára már 2 éve folyamatosan taknyos, már hozzászoktunk és sajnos ő is. Még belegondolni is fáj, hogy Szegénykémnek milyen diszkomfort érzete lehet az állandó orrdugulás miatt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 6 hozzászólás

Nem értem…

Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy Sára már nyűgösen érkezik meg a napköziből, látszólag ok nélkül sírva fakad és vigasztalhatatlan. A sírástól nem megy az uzsonna, és van hogy a vacsora is csak nyomokban. Aztán éjjel többször hangosan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Bethesda

Sajnos Sára megint a Bethesda kórházban van, tüdőgyulladással. Már napok óta erőtlen volt, alig evett/ivott (a “szokásos” napi 3 deci almalé helyett egyet). Tegnap és ma is megnézte a doktornéni (ma külön ezért jött el otthonról Sárához) és máris írta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2 hozzászólás

Ortopédia :-(

Megint eltelt 1,5 év. Már januárban kértem időpontot és június végére kaptam is. Sára röntgen: csípő és bal felkar. Először Gábor elvitte Sárát a röntgenbe, mi pedig vártunk Bellával, h sorra kerüljünk. Mikor megláttam a karröntgent, nagyon megijedtem. Ennek hangot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2 hozzászólás

rég mérgelődtem már! (3)

Tavaly sikerült “otthoni szakápolás keretében nyújtott gyógytorna” szolgáltatást igénybe vennünk. Szakorvosi javaslatra, gyerekorvosi engedéllyel…. de sikerült. Így nyáron kaphattunk 14 gyógytornát. Kis naívan azt hittem, hogy ez idén nyáron is működhet. 2 gyerekkel alvásidőben éhesen, álmosan végigvártuk a szakvéleményt. Hívtam … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

rég mérgelődtem már! (2)

Elég sok gondunk volt a múlt tanévben is a támogató szolgálatunkkal. (Ők vitték-hozták Sárát az oviba-ból reggel és délután busszal) Sajnos az ott dolgozók gyakran váltották egymást, és többükkel volt gond, pl lazán vette a munkáját, elkésett (Sárával időre kell … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

rég mérgelődtem már! (1)

Nem is tudom, hol kezdjem… annyi minden felgyűlt mostanában. Úgy voltam vele, hogy ne mérgelődjünk, azzal nem oldódik meg semmi. Na de basszus, azért!!!! Mikor végre több heti telefonálás után sikerül tápszerjavaslatot íratni Sárának. Mert lehet hívni az aszisztenst: 1 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!