mGabi bejegyzései

(F)elszámolás…

Kedvesek, akik a kezdetektől olvastátok Sára blogját, ami még a Blogteren indult, azután a Freeblog-on volt olvasható, és végül saját domaint és tárhelyet kapott cégünk webkikötőjében: bezárunk. A döntésben erőteljes szerepet játszik, hogy csütörtökön – első fokon – elveszítettük a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

A Mia láb-sztori…

Szerdán vidéken dolgoztam, egész nap. Csibe hív telefonon, hogy Mia esett egy nagyot és azóta nem bír vele, sír folyamatosan, nem áll lábra. Hazaértem négy óra körül, elmentem Belláért az oviba, és ott találkoztunk – Csibe kocsiban hozta Miát. Négyesben, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

A kormány ablakába soha nem süt be a nap – V2017

Lejárt. Megint. Sára parkolókártyája. A tavalyi cirkuszból okulva, még év közben beszereztünk egy 5 évre szóló tartós beteg igazolást. Most ezzel, egy fotóval és Sára irataival az asztalon felhívtam a Harrer Pál utcai kormányhivatalt (régebben lásd: ocsmányiroda). Fel is vették … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Mia

Sára születése előtt biztosan tudtuk, hogy mi lesz a neve. A második lányka az Alkonyat filmek hatására lett Bella, erről írtam is korábban. Most viszont “elszabadult a pokol” 🙂 A legvadabb ötletek kerültek elő, ideértve a “Leokádia” és hasonló őrületeket is… … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2 hozzászólás

Mia manó?

Mia manó 1 hónapos. Ma. És már több, mint 4kg. Kép: Ez a kép olyan, mintha Bella bébikori önmagát tartaná 🙂 Bella persze imádja. “Evetkének” hívja, meg “Kicsi kesztyű”-nek; az előbbit Csibe, az utóbbit a Mami ragasztotta rá… Apropó, Mami: hát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Helyzetjelentés

Sárának fülgyulladása van. Hurrá… Antibiotikumot kap ismét, és már jobban van, a tegnap éjjelt végigaludta, és nyolc óra után kelt fel. A Mamit ma délután elvittem az orvosi ügyeletre a Vihar utcába. A doktornő azonnal beutalta a Korányi kórházba. Kérdezte, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Babakocsi KELL – 3.

Szombat este nyolc órakor… …megérkezett!

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Otthon; Sára beteg

Vasárnap délben Csibe és Mia hazaérkeztek a kórházból, Bella és a Mami legnagyobb örömére. Mivel az erkély (pontosabban a volt erkély) az ablakcsere óta egy kis szobává alakult, ezért most Mia ott lakik; mégpedig egy felturbózott hordozható gyerekágyba tett és megemelt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Bréking! avagy Mia szösz?

…e pillanattól feloldjuk a hírzárlatot: Kedves Olvasó, ha követsz bennünket a Facebook-on is, akkor már tudod: ma délelőtt 9:23 perckor nagycsalád lettünk! Megszületett Molnár Mia, a harmadik kicsi lány! 🙂 Anya és Mia jelenleg a Róbert Károly kórházban vannak és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 14 hozzászólás

Babakocsi KELL – 2.

Ma jöttünk vissza a karácsonyi kiruccanásból. A postaládában várt az értesítő; hivatalos levél az OEP-től! Megkaptuk a támogatást a babakocsihoz. A kocsi 1.192.820Ft, és ebből nekünk kell fizetni 238.564Ft-ot. Szóval a 10% nem annyira sikerült. Csibe szerint a napfénytetőt egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!