Egyéb kategória bejegyzései

A kormány ablakába soha nem süt be a nap – V2017

Lejárt. Megint. Sára parkolókártyája. A tavalyi cirkuszból okulva, még év közben beszereztünk egy 5 évre szóló tartós beteg igazolást. Most ezzel, egy fotóval és Sára irataival az asztalon felhívtam a Harrer Pál utcai kormányhivatalt (régebben lásd: ocsmányiroda). Fel is vették … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Mia

Sára születése előtt biztosan tudtuk, hogy mi lesz a neve. A második lányka az Alkonyat filmek hatására lett Bella, erről írtam is korábban. Most viszont “elszabadult a pokol” 🙂 A legvadabb ötletek kerültek elő, ideértve a “Leokádia” és hasonló őrületeket is… … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2 hozzászólás

Mia manó?

Mia manó 1 hónapos. Ma. És már több, mint 4kg. Kép: Ez a kép olyan, mintha Bella bébikori önmagát tartaná 🙂 Bella persze imádja. “Evetkének” hívja, meg “Kicsi kesztyű”-nek; az előbbit Csibe, az utóbbit a Mami ragasztotta rá… Apropó, Mami: hát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Helyzetjelentés

Sárának fülgyulladása van. Hurrá… Antibiotikumot kap ismét, és már jobban van, a tegnap éjjelt végigaludta, és nyolc óra után kelt fel. A Mamit ma délután elvittem az orvosi ügyeletre a Vihar utcába. A doktornő azonnal beutalta a Korányi kórházba. Kérdezte, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Babakocsi KELL – 3.

Szombat este nyolc órakor… …megérkezett!

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Otthon; Sára beteg

Vasárnap délben Csibe és Mia hazaérkeztek a kórházból, Bella és a Mami legnagyobb örömére. Mivel az erkély (pontosabban a volt erkély) az ablakcsere óta egy kis szobává alakult, ezért most Mia ott lakik; mégpedig egy felturbózott hordozható gyerekágyba tett és megemelt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Bréking! avagy Mia szösz?

…e pillanattól feloldjuk a hírzárlatot: Kedves Olvasó, ha követsz bennünket a Facebook-on is, akkor már tudod: ma délelőtt 9:23 perckor nagycsalád lettünk! Megszületett Molnár Mia, a harmadik kicsi lány! 🙂 Anya és Mia jelenleg a Róbert Károly kórházban vannak és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 14 hozzászólás

Babakocsi KELL – 2.

Ma jöttünk vissza a karácsonyi kiruccanásból. A postaládában várt az értesítő; hivatalos levél az OEP-től! Megkaptuk a támogatást a babakocsihoz. A kocsi 1.192.820Ft, és ebből nekünk kell fizetni 238.564Ft-ot. Szóval a 10% nem annyira sikerült. Csibe szerint a napfénytetőt egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Babakocsi – KELL

Sára 105 cm hosszú. Már 3 éve ortopéd babakocsit használunk, mert már azóta nem lehet Őt “normál kocsiba” tenni. Olyan kis vékonyka és görbe a gerince. 3 éve Abdára utaztunk az előre leegyeztetett babakocsik miatt. Emlékszem, hideg volt, messze volt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

A kormány ablakába soha nem süt be a nap

Lejárt. Mármint Sára mozgássérült kártyája, a “parkolókártya”. Volt már ilyen, egyszer már cseréltük, most ugyanez következett volna. Ehhez először is összeszedtük a tartós beteg igazolást, a régi kártyát, személyit, lakcímkártyát. Felhívtam a kormányirodák központi számát, a 1818-at. Ott az ügyintéző … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 5 hozzászólás