Dolgok

Hű, de lemaradtunk megint 🙂

Ami kimaradt: Sárával voltunk a Vakodában, vizsgálaton, szakértői véleményért. Fél kilenctől délig. (Persze Bella is jött, mert hová tennénk?) Szóval, volt látásvizsgálat – világosban és sötétben – és beszéltünk a helyi pszichológussal is. Mindezt azért, hogy kapjunk kijárós fejlesztőt, heti nyolc órában, mivel annyi jár. Beszéltünk a vezetőnővel, annyit mondott, hogy ezt ő felvállalja, mert a szabályozás finoman szólva kusza.

Kaptunk előzetes szakértői véleményt és Csibe beszélt az egyik fejlesztőnkkel. Abban maradtak, hogy az egyik napon (kedden) Sára ovijában lesz a fejlesztés, másnap pedig otthon. Ez így is lett, immár két hete ez megy.

A másik Vakodás fejlesztőnkkel még folynak az egyeztetések, hogy mikor tud jönni.

Orvosos téma: úgy néz ki, Bella dokinénije átveszi Sárát is, ezt most intézzük. Én igazából nem akartam, de logikus, hogy a két lánykának egy orvosa legyen, és lehetőleg helyben.

Bella téma: ma nyolc hetes a pindur, és már 4500gr körül van a súlya. Az 56-os ruhákat pedig kinőtte mind 🙂

…tessék? Ja, hogy képet! Íme:

bella

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Dolgok bejegyzéshez

  1. Ildi Lehmann szerint:

    😀 <3

  2. julcsi szerint:

    Olyan jó ide jönni hozzátok és látni Sára milyen hősiesen küzd!!!♥ Bellus pedig nagyon cuki!!!:) Tesós képet láthatunk majd?? Ne legyek telhetetlen igaz?:) 🙂 Puszi nektek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..