Otthon; Sára beteg

Vasárnap délben Csibe és Mia hazaérkeztek a kórházból, Bella és a Mami legnagyobb örömére. Mivel az erkély (pontosabban a volt erkély) az ablakcsere óta egy kis szobává alakult, ezért most Mia ott lakik; mégpedig egy felturbózott hordozható gyerekágyba tett és megemelt kókuszmatracon. És még arra tesszük a mózest. Mert jólvanazúgy 🙂 meg abban van a bébimonitor. Így egy mozdulattal vihető a manó, akár alvás közben is – na persze most hathét meg influenza járvány van, úgyhogy nem megy sehova. (Eddig hírzárlat volt most meg karantén… szuper.

Azért, hogy ne legyen már annyira jó, Sára már vasárnap reggel hat körül sírva ébredt. Átvittem magamhoz és még egy órát aludtunk. Utána odaadtam Sárát a Maminak, de nem lehetett megetetni, nemsokára vissza is aludt, és pedig elindultam a lányokért a kórházba.

Mire hazaértünk, Sára fent volt – és sírt. Egész délután, egész este. Kapott probiotikumot, de csak húzta a lábait – talán a pocakja fájt. Adtam neki Cataflam-ot, hogy legalább aludni tudjon, ezzel hajnalig kihúzta, de reggel megint rosszul volt. A doktornéni megnézte, de nem talált semmi különöset. És ez így ment egészen tegnap délutánig – amikor is újra meglátogatott minket a doktornéni: Sárának ronda fülgyulladása van, antibiotikum kell megint. Tegnap délután elhoztam a gyógyszert a patikából és adtunk is neki egy adagot, de este visszahányta a vacsorát, lehet, hogy az antibiotikumot is. 🙁

És ha ez nem lenne elég, a Mami is kidőlt; elkapott valami nyavalyát és tegnap fel sem kelt az ágyból, vagy ha igen, össze-vissza szédelgett a lakásban.

Éjjel, azért, hogy senki se fertőzzön tovább senkit, a Mami aludt a gyerekszobában, Csibe és Mia a hálóban, én meg Bellával és Sárával az erkélyen… Na, ez egy élmény volt!

Szóval most kivagyunk megint… 🙁

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. julcsi szerint:

    Nagyon gyors jobbulást Mindenkinek!!!!!!♥♥♥

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.