Helyzetjelentés

Sárának fülgyulladása van. Hurrá… Antibiotikumot kap ismét, és már jobban van, a tegnap éjjelt végigaludta, és nyolc óra után kelt fel.

A Mamit ma délután elvittem az orvosi ügyeletre a Vihar utcába. A doktornő azonnal beutalta a Korányi kórházba. Kérdezte, hogy hívjon-e mentőt vagy elviszem én – természetesen elvittem.

Az kórházban az épületnél a parkoló kb. 200 méterre van a bejárattól. Ezt nem vállaltuk be, ezért az ajtó mellett álltam meg, mint kiderült, a mentő helyén. Ez nem volt jelezve. A portás azzal fogadott, hogy az osztály a második emeleten van és NEM JÓ A LIFT. Mondtam neki, hogy ugye most viccel? Rendes volt, felvitt a teherliften. Közben megkérdezte, hogy miért én hoztam be; talán azért, mert a mentőkre órákig kellett volna várni? Ugyanis ez nem egyedi, ma is volt több beteg, akit a hozzátartozója hozott.

Fent az osztályon a elsétáltunk a nővérszobához. Bentről kinéz az egyik nővér: “Beteget keres?”. Intek neki a fejemmel, hogy nem. “…beteget HOZOTT??!” Hát igen. “Ma ilyen nap van, csak jönnek sorban…”

Szóval otthagytam a Mamit és hazajöttem, hogy visszavigyem a kórházi pakkját. Mire visszaértem, kiderült, hogy tüdőgyulladása van. Hát ez remek…

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. julcsi szerint:

    Remélem már mindenki jobban van!♥ Puszik!♥ 🙂

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.